Uygulama Otelimiz

18.12.2015 14852

Milli Egitim Bakanligi bünyesinde otelcilik ve turizm egitimi gören ögrencilerin uzman personel eşliginde pratik egitimlerini geliştirmeyi amaç edinmiştir. Bu amaci gerçekleştirirken misafirlerimizin kaliteli bir hizmet almasini da saglamaktadir. Milli Egitim Temel Kanunu çerçevesinde; Nitelikli, alani ile ilgili bilgi beceri ve deneyime sahip, en az bir yabanci dil bilen

Turizm Sektörü’nün ihtiyaci olan ara elaman yetiştirmektir. Ayrica alani ile ilgili Yüksek Ögretim programlarina ögrenci hazirlamaktir... Kalitesi ve güler yüzünden ödün vermeyen, egitimli, seçkin ve genç kadrosu ile turizm sektöründe yeni bir anlayişi temsil etmenin gururunu yaşiyoruz.

Milli Egitim Bakanligi Mesleki ve Teknik Eğitim  Ögretimi Genel Müdürlügü, Turizm Sektörünün ihtiyaci olan nitelikli personeli sektöre tam hazir olarak sunabilmek amaciyla Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri bünyesinde Uygulama Otelleri oluşturmuştur. Uygulama Otelleriyle; okullarimizda verilen teorik turizm egitiminin, oluşturulan gerçek işyeri ortaminda yüz yüze uygulamali egitim uygulamasiyla desteklenmesi amaçlanmiştir.

Bu amaçla Uygulama Otelimizde, Ögretmen ve Usta Ögreticilerimizle birlikte daha meslegin başlangiç noktasinda bulunan ögrencilerimiz hizmet vermektedir. Okulda ögrendiklerini büyük bir heyecan, güler yüz ve meslek sevgisiyle siz degerli misafirlerimizin karşisinda uygulayan ögrencilerimiz sizden alacaklari destek ve sevgiyle gelecekte ülkemizin birer turizm elçisi olacaklardir. Gözlerinin içi gülen, gözlerini sizden ayirmayan ve size kaliteli hizmet almanin tadini yaşatmayi hedefleyen ögrenci, usta ögretici ve ögretmenler olarak tüm misafirlerimizin bizim için ayni degeri taşidigini ifade etmek isteriz.

Amacimiz; Sizi, Uygulama Otelimizde kalacaginiz süre içerisinde evinizde gibi hissettirip, bizden ayrildiktan sonra da evinizi sizlere özlettirmektir.

Işte bu duygu ve düşüncelerle size soruyoruz;

Huzurlu Bir Ortamda Egitimin Bir Parçasi Olmak Istermisiniz?